Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΡΕΣΕΙΣ.. ΑΡΕΣΕΙΣ;;

.
Πόσες φορές  έχετε αναρωτηθεί ποια  είναι τα δείγματα ότι  αρέσουμε σε κάποιο ή κάποια ; Δεν θα θέλατε να αναγνωρίζετε κάποια από αυτά;
Αν είσαι άντρας αυτά είναι κάποια σημάδια που πρέπει να σε κάνουν να αρχίζεις να ψάχνεις μήπως η κοπέλα που έχεις απέναντί σου δεν σε θέλει απλά για φίλο ή γνωστό:

1)      Αν την ώρα που μιλάτε πειράζει συνεχώς τα μαλλιά της ή την ώρα που μπαίνεις στον χώρο που βρίσκεται σε κοιτάει  επίμονα και κάνει κινήσεις  μέσα στην αμηχανία .
2)      Αν όταν κάθεσαι κοντά της ή  πλησιάζεις στο οπτικό της πεδίο τεντώνεται για να φανεί  πιο περήφανη και με κύρος( ελάτε κορίτσια όλες πάσχουμε λίγο πολύ από το σύνδρομο της καμηλοπάρδαλης )
3)      Αν  μιλάει υπό νορμάλ τόνους με την υπόλοιπη παρέα και όταν μιλάει μαζί σου κάπως τραυλίζει ( λίγο έτσι !! )  ή μιλάει πολύ γρήγορα ή μπερδεύει τα λόγια της.
4)      Αν όταν είστε μαζί προσπαθεί να εκθέσει κάθε άποψη που ξέρει ότι αρέσει και σε σένα ! Από μουσική μέχρι και ποδόσφαιρο!
5)      Όταν επιδιώκει να σε αγγίζει περισσότερο από ότι κάνει με τα υπόλοιπα αρσενικά της παρέας! ( κυρίως σε ώμους )
6)      Όταν την πιάσεις να σε κοιτάει  και γυρίσει απότομα το βλέμμα της κοκκινισμένη ( αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι της αρέσεις ! Αλλά αν διαπιστωθεί με τα παραπάνω τότε θα πρέπει να σου μπουν υποψίες )
7)      Αν είστε σε κοινή παρέα και μάθεις ότι ζητάει συνεχώς να μάθει αν θα είσαι και εσύ  όπου βγείτε!
8)      Όταν σε ανύποπτο χρόνο σου στέλνει μηνύματα ή σε παίρνει τηλέφωνο  σαν να ψάχνει δικαιολογία να σε προσεγγίσει!
9)      Αν ο,τιδήποτε λες το βρίσκει τέλειο και δείχνει ενθουσιασμό ή  είναι  άκρως ανταγωνιστική με σκοπό να σε εξιτάρει και να σου παρακινήσει την προσοχή (άλλο που πολλές φορές  πετυχαίνει  το αντίθετο!!)
10)   Όταν εμφανίζεται στα ξαφνικά και από το πουθενά (έξω από το σχολείο/πανεπιστήμιο/δουλειά σου… ή από τη καφετέρια που συχνάζεις) .Αυτό σημαίνει ή ότι έχει ρωτήσει από άλλους για το που συχνάζεις ή έχει δώσει πολύ προσοχή από μόνης της  για το τι κάνεις και πια ώρα.

Αν είσαι γυναίκα και θες να ξέρεις ….
1)Αν σου κάνει συχνά κομπλιμέντα για την εμφάνιση σου ή  τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου
2)Αν σε έχει ρωτήσει πολλές φορές αν έχεις σχέση αυτόν τον καιρό ή θα έκανες κάποια σχέση
3)Προσπαθεί να σου κάνει οποιαδήποτε χάρη του ζητούσες και θα σε ευχαριστούσε
4)Σου λέει ότι είσαι όμορφη κυρίως  άβαφτη
5)Θέλει και αυτός ( όπως και εμείς ) να σε αγγίζει όσο πιο συχνά γίνεται
6) Γενικά λέει αρκετά λόγια για το πώς βλέπει εσένα στο μέλλον του ( καλά θα δεις πως υπερβάλλει και κάπως)  για να σε πείσει  να γίνει κάτι μεταξύ σας
7)Σου μιλάει συχνά για τους φίλους τους και σου έχει προτείνει να βγείτε όλοι μαζί
8) Σε πειράζει συνέχεια και πετάει υπαινιγμούς
Και πολλά από αυτά που κάνουν οι άντρες !! Αλλά σε πιο διακριτικό βαθμό
ΟΠΟΤΕ ..ΜΗΠΩς ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;



Σχολιάστε: